Lidt billeder fra mit køkken

køkken

I dag vil jeg ønske jer alle en rigtig dejlig weekend med lidt billeder fra mit køkken. Der er ikke noget bedre end at lave mad og nyde et glas rødvin i et køkken som man synes er hyggeligt at være i. Køkkenet må gerne være et sted, som inspirerer os til at lave og nyde god mad. Som også det står over vinduet med wallstickeren køkkenet er husets hjerte. Så sandt… Jeg elsker at pynte og skifte lidt ud af  lysestager, krydderurter, loppefund, brugskunst til køkkenet mm for at der sker lidt nyt i køkkenet og det ikke altid ser ens ud. 

Den fine Hylde med 3 knager i antik hvid kommer snart i butikken igen. Den er så fin synes jeg og med god plads til tedåser, kagedåser, pynt mm.

køkkeninspiration  mit køkken

køkken i fransk landstil  vandhane i fransk landstil

Wallsticker i køkkenet er en rigtig god måde at pynte på. Hæng dem op på væggen eller på en køkkenlåge. På vinduet har jeg et lille monogram wallsticker, jeg synes de er så fine monogrammer at pynte med på vinduer. 

wallsticker opskrift i køkkenet

Kærlig hilsen Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *