Kalkmaling til træ møbler

kalkmaling til træ møbler

Jeg har lavet en video hvor jeg viser en lille teknik du kan bruge for at give dine møbler et mere antik og patineret look. Kalkmaling til træ møbler er utrolig nem at arbejde med og der går ikke ret meget maling til. Jeg har fået fat på en gammel skolebænk men farven på bænken passer ikke helt ind i min boligindretning så jeg har valgt at give den en omgang kalkmaling og voks så den får den helt rigtige patina og den passer perfekt ind nu 🙂

Jeg har tørt skolebænken af med en klud og givet den et lag kalkmaling af den der hedder Antique creme som er en dejlig hvid farve. Jeg har duppet med penselen når jeg har malet med kalkmalingen på bænken for at opnå et mere ujævn look og fordi jeg ikke vil gemme bænken helt væk for synes faktisk den har en flot patina i forvejen. Efter nogle timer når malingen er helt tørt har jeg givet den et lag klar voks og ladet det tørre. Derefter begynder det sjove med den brune voks. Jeg har med en klud givet den et lag brun voks som jeg har kørt godt ud på bænken. Jeg har blandet med den klare voks imellem den brune voks for igen at skabe et ujævn og antik look. Jeg har slæbet lidt på bænken men det er ikke meget – Synes den gamle skolebænk er blevet rigtigt fin 🙂

kalkmaling på møbler

kalkmaling og få et antik look

kalk maling til møbler

kalkmaling giver dit møbel et antik look

Rigtig god arbejdslyst med kalkmalingen fra Vintage Paint

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *