Julekalender d. 15 december – se video


Med en maleskabelon kan du selv bestemme farve på din tekst alt efter hvilken farve maling du vælger og bruge og så vil det med en maleskabelon se mere nostalgisk ud da det ikke vil blive helt perfekt som med en wallsticker. Det skal dog siges det er nemmere at montere en wallsticker men hvis du er til det rustikke og nostalgiske look så har en maleskabelon det perfekte look. 
Her har jeg fundet et gammelt bræt som min juletekst skal sidde på, så jeg kan bruge brættet jul efter jul 🙂 
Tryk på billedet her nedenfor og se videoen, hvordan du bruger en maleskabelon
 – og med en maleskabelon kan jeg have brættet med teksten på til at stå udenfor. Kurven her skal stå udenfor min hoveddør og ønske mine julegæsten en glædelig jul 🙂
Du kan selv vælge på Rosen-lund.dk om du vil have teksten som wallsticker eller maleskabelon
Rigtig god advent søndag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *