Dagen før dagen – d. 23 december

god jul

Dagen før dagen, er du klar?

Så blev det lille juleaften og i morgen sidder vi alle ved aftensbordet prop mætte af alt den dejlige julemad. Næsten 2 måneders juleræs og julehygge som kombinere i morgen.
Hver år plejer at give et bud på en to do liste for der er så mage ting der skal være klar til i morgen og dagen i morgen skal ikke være alt for stresset. Husk at nyd den. Det er en rigtig god ide at uddelegere opgaver så du ikke står med det hele selv. Lad nogle af gæsterne stå for rødkålen, julesalaten eller ris a la mande mm.Her er et bud på huskelisten:–    Dæk julebordet og lav borddekorationen i dag.
–    
– Anden eller gåsen krydderes med rosmarin, salt, pepper og et
 styk citronskal dagen før som gør kødet mere mørt og saftigt.

– lav risengrøden til Ris a la mande
– mandelgaven pakkes ind

– Juletøjet findes frem til familien og stryges

– Lav rødkålen i dag, den bliver kun bedre af at stå en dag eller to
– Skræl kartofler og stil dem i en stor skål med vand i køleskabet.

– Kog kartofler til brune kartofler.

– Find skåle og fade frem der skal bruges til julemiddagen.
 
Hvad mere plejer du lave dagen før???

Rigtig god lille juleaften 🙂

lille juleaften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *