Smukt med frost…

Selvom det har været bidende koldt så har det virkelig også været smukt med frosten. Jeg var en tur ude med hunden omkring gården og jeg måtte jo bare have kameraet med så i kunne se hvor smukt det ser ud. Frosten sidder på hver en gren som små krystaller, det er så yndigt…
Rigtig god weekend derude i blog land…
 
Kærlig hilsen Tanja

4 Comments

  1. Altså et yndig billed og sikken pudrede træerne står, så smukt.Tak for kikket idag ude hos dig i din dejlige gårdbutik.Sikken skøn atmosfære du har og så mange smukke ting som ej er nød til at komme tilbage til.Tak for din gæstfrihed, omkring jeg måtte kik ind i dit dejlige drivhus nu har jeg set det med egne øjne end blot i drivhusbogen, vis mig dit driv det er bare så hyggeligt.
    Mange hilsner fra grethe
    plateauet.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *