Nyt skilt til havehuset og Give away

Imens vi venter på det forår så får jeg tiden til at gå med små projekter som fx. dette skilt til mit havehus.
 Jeg havde en zinkplade liggende som jeg har malet hvid og lavet en maleskabelon som jeg har malet på skiltet. Synes det er blevet så flot – er helt vild med skiltet. Skiltet er kommet op og hænge på døren til havehuset.
Vind skabelonen se længere nede…
GIVE AWAY
Vind skabelonen – det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar under dette indlæg, så er du med i konkurrencen. Jeg finder en heldig vinder søndag d. 14 April. Hvis du vil prøve lykken to gange kan du også vinde skabelonen på min Facebook side. Der udloddes en skabelon her på bloggen og en på Facebook
 
Skabelonen måler h.13x48cm
Rigtig god fornøjelse
Kærlig hilsen Tanja

18 Comments

  1. Jeg skal til at bygge et havehus næsten mage til dit her til foråret. Med brugte småsprossede vinduer. Der hvor der ikke er vinduer skal det være sort. Håber at det bliver lige så flot som dit. Skiltet vil passe så godt til huset,og jeg deltager med glæde !
    Knus Jane Marie.
    Mail :janeme@sol.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *