Mal børnemøbler med kalkmaling

skabelon

Mal børnemøbler med kalkmaling, det bliver så flot. Så blev mit næste kalk maling projekt færdig. Nemlig de fine børnemøbler til min datter. Sættet her fik jeg faktisk til min barnedåb så de har holdt sig godt men farven passede ikke lige ind til min stil så de skulle selvfølgelig have en omgang med kalk maling. Jeg har intet gjort ved møblerne, de er blevet vasket inden jeg gik i gang med at male. De har fået to gange med den farve der hedder Warm cream og en hvid voks bagefter. Jeg har også malet den lille stof hynde der ligger i stolen. Den har fået French grey  og hvid voks bagefter. Så har jeg malet med en skabelon på hynden i Peral grey og sluttede af med en klar voks ovenpå skriften for at være sikker på det kan holde hvis der skulle blive spildt lidt på hynden ( og et gør der helt sikkert :))

kalk maling til børnemøbler

Husk du kan få lavet din egen skabelon eller wallstickers på Rosen-lund. Se mere HER

kalk maling på stof

kalkmaling

kalkmaling brugt på skabelon

Synes det er en rigtig sød tekst fra Peter Plys. “Små hjerter kan også føle store ting”

 

 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *