Nyt liv til en gammel tebakke

Min formiddag i dag gik med at male min mors gamle te bakke. Familie og venner ved godt efterhånden de skal spørge mig inden de smider noget ud. Tænk hvis jeg gik glip af guld og her er guld gamle møbler eller som her, te bakken.
Jeg har brugt en af vores nye male skabeloner som nu kan købes i netbutikken. Skabeloner er lidt bedre når det som her er en te bakken som skal kunne tåle af blive vasket af med vand. En wallstickers vil med tiden falde af hvis den får for meget fugt på en ujævn overflade og med en skabelon kan du helt selv bestemme farven. Det er helt sikkert mere besværligt at male end hurtig at sætte en wallstickers op men stilen passer bedre til den gamle te bakke derfor blev det en skabelonen denne gang.
Bakken er blevet malet hvid med en glans 70.
Når bakken er helt tør sættes skabelonen på. En skraber er god til at ujævne luftbobler og sætte skabelonen fast på te bakken.
 Hiv klister papiret af, så skabelonen sidder på bakken
 Så nu er vi klar til at male
 Med en svamp dupper jeg malingen på bogstaverne og bagefter fjerner skabelonen.
 Så blev bakken færdig – enkel og sød med skriften på, klar til at server morgen kaffe på.
Du kan købe skabelonen her:
Du kan jo også få lavet din egen skabelon. Send mig en mail med dine oplysninger og ønsker så laver jeg et udkast og en pris til dig.
Rigtig god arbejdslyse…
Tanja

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *