Nyt havehus…

Jeg har længe drømt om et nostalgisk havehus lavet i gamle vinduer. Huset skal bruges som drivhus, nyde en god bog i, havefester sammen med familien og så skal det være åben for kunder der besøger vores gårdbutik.
Jagten gik ind på gamle vinduer og det er slet ikke så nemt. Puha jeg var tæt på at give op. Først at finde dem for derefter få dem til at passe sammen så de danner en væg, det er virkelig et pulsespil. Men så fandt jeg netbutikken Genbyg.dk og her fandt jeg endelig store gamle sprosse vinduer fra en gammel skole, de er så smukke og lige i den stil jeg ønsker dem i.
Vinduerne måler h.198xb.158 cm og vi var 4 mænd til at løfte et vindue ned fra pallen. Jeg har bestilt 7 vinduer så familie og en dejlig mand er virkelig et hit 🙂 jeg måtte også give min fragtmand lidt kaffe og lækkert chokolade som tak for alt det døj han havde med at få fragtet vinduerne derhen hvor vi skulle bruge dem.
 
og i weekenden startede vi så med at grave ud til havehuset. Jeg er blevet klar over at det jeg troede var et lille hyggelig projekt pludseligt er blevet et stort projekt som kræver meget arbejde og mange resurser, men det bliver det værd. jeg vender selvfølgelig tilbage med flere billeder af projekt havehus.
Del 1: Materialer til havehus
 
Ha en dejlig Mandag…
Tanja

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *