Mos hjerter – Julekalender d. 3 december

julekalender med moshjerter

Pynt med søde mos hjerter

julekalender mos hjerter

Jeg elsker at pynte op ude foran hoveddøren, for det er det første mine julegæster kommer til og her skal de føle sig hjertelig velkommen med masser af julelys i lanterner og hyggelige juledekorationer.

De 2 mos hjerter er rigtig dekorative og den naturlige julepynt kommer frem, lige som jeg elsker det. Jeg har fylde de to moshjerter med pottemuld og plantet en efeu i det store hjerte. Husk at lave hul i det plastic der inden i hjertet så vandet kan løbe ud. Så har jeg pyntet med pudemos, alm mos, husløg, mini lanterne i sort, cypres kogler, kogler, lille rensdyr.

moshjerter

moshjerter med lanterne

moshjerter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *