Julekalender d. 3 december. Julepynt fra skovbunden.


Er du til en naturlig jul?
 så tag på skovtur og saml det fineste skovmos, grene, bær, kogler og lav flotte dekorationer, til at stå udenfor ved hoveddøren. Jeg elsker at arbejde med mos, det er så nemt og du kan forme det som du vil med en masse ståltråd. Her har jeg bl.a. lavet de fine mos skulpturer, som er står så fint foran hoveddøren eller i opstillinger med krukker og lanterner.
Sådan gør du: 
-Lav en lang pølse af mos, den skal være tykkest i bunden og blive smallere i toppen. Start med en lille mosbold, som der rulles mere og mere mos på. Mosen støttes med ståltråd, så du kan bygge den længere og tykkere. Til de to skulpturere er der næsten brugt 2 ruller ståltråd. (så har du en ide om hvor meget der skal bruges J) 
-Find en krukke og fyld den med ler. Sæt en pind fast i leret så din mos pølse kan sno sig op af pinden. Sæt den fast i toppen af pinden.
– Brug en lim pistol og lim fx kogler, kanel, nødder mm. De største kogler/pynt i bunden og de mindste ting limes fast i toppen. 
Husk der er regler for hvad du må tage i skoven. Du kan se mere på Naturstyrelsen. http://www.naturstyrelsen.dk/Naturoplevelser/NetopNu/Jul/hvad_maa_jeg_samle/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *