Den skal du altså prøve…
1 fondue = 4 per.Stil krukken, med låg på, i et varmt vandbad i 10-15 minutter.
Rør godt rundt med en ske før servering.Dyp stykker af frisk frugt (banan, jordbær, æble, appelsin, bær, ananas, melon), eller småkager, croissant, sprødt brød eller tørret frugt (figner, mandler, nødder, hasselnødder).
Rør godt rundt med en ske før servering.Dyp stykker af frisk frugt (banan, jordbær, æble, appelsin, bær, ananas, melon), eller småkager, croissant, sprødt brød eller tørret frugt (figner, mandler, nødder, hasselnødder).
Chokolade fonduen holder sig varm på bordet i mindst 45 minutter. Det anbefales at fonduen max opvarmes 3 – 4 gange efter brug første gang. Forbered et sortiment af frisk frugt og værdsæt kontrasten mellem kold og varm syrlighed og sødme.
Kærlig hilsen Tanja