Julemal med kalkmaling – d. 15 december

kalkmaling

Mal med kalkmaling.

 

Jeg har fået og købt en del Madam blå potter, kander, salt bøtte mm. Og hvad skal jeg jo lige gøre med alt det, for synes ikke helt farven blå passer til min stil. Så det hele fik en omgang med kalkmaling og nu passer det til alt det andet nips jeg har.

mal med kalkmaling

 

Jeg har ikke gjort noget med potterne udover at tørre dem af med en klud. Jeg har brugt farven Warm Latte og givet det hvid voks bagefter. Så har jeg skrevet God jul på den ene potte med de fine flasker til at skrive med, til kalk maling.

mal madam blå med kalkmaling

Salt bøtten har jeg pyntet med kogler, kanel og fyrgrene og hængt den op i mit køkken. Den fine hul ske har jeg bøjet lidt så der kan stå et lys på skeen og pyntet med mos og bånd.

mal dit madam blå med kalk maling

På rosen-lund finder du kalk maling og tilbehør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *