Jeg glæder mig…

For min skyld må frosten og sneen gerne vente til næste år – jeg glæder mig sådan til at bruge mit havehus igen, jeg kan slet ikke vente. Glæder mig til at drikke min eftermiddags te i havehuset og høre fuglene synge. Duften af mine roser og en summen af store humlebier 🙂

9 Comments

 1. Den er jeg helt med på – jeg glæder mig også som et lille barn.
  Man når det nu alligevel ikke bliver her i januarmåned – så kan vi for min skyld lige så godt nyde lidt sne og frost istedet for regne og sjask.
  Men SÅ… så er jeg også HELT klar til udelivet igen.
  Mange hilsner og god weekend
  Susan

  1. Ja du har ret Susan, vi ved jo det ikke bliver i Januar, men synes også det er fantastisk at jeg her i Januar har kunne få flyttet mine stauder 🙂 så kan man da komme lidt på forkant med det 🙂

   Du må også glæde dig til kunne bruge dit skønne orangeri til foråret 🙂

 2. Hej Tanja hvor er dit havehus flot,jeg beundre det meget selv har jeg fået lagt gulv idag i mit driverhus så jeg kan godt sætte mig ind i din følelse at sidde derude og nyde en kop te………..fortsat god week-end
  fra Grethe Haveliv

  1. Hej Anette – du har helt ret, i november fik jeg det pyntet så fint op til jul men det er desværre kun blevet den ene gang jeg fik det nydt ordentlig derude…. så mon ikke snart krukkerne skal skiftes til lidt forårsløg 🙂

  1. Ja det bliver fantastisk Birgitte når foråret kommer 🙂 men så må vi til blomsterhandleren og købe lidt ekstra blomsterløg og nyde dem indtil foråret kommer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *