Dæk et smukt julebord

dæk et smukt julebord

Julekalender d. 15 december 2015

Dæk et smukt julebord i flot nostalgisk julerød farve

Hos mig er julebordet noget helt specielt og jeg elsker at planlægge julebordet og kan sagtens nå og skifte mening flere gange, men i år bliver det helt sikkert noget med rødt, for jeg har forelsket mig i den fine juledug fra Artfine ed den enkelte røde strib. Juledugen er i en rigtig lækker grov vævet kvalitet og elsker den røde farve striben har. Juledugen er enkel og derfor giver den mere ro til julebordet med alt dens pynt og mad som kommer til at fylde bordet juleaften.

Juledug med rød strib 150x250cm

Men samtidenligt skal julebordet heller ikke overpyntes, da der jo skal være plads til en masser skåle, glas, tallerkener mm. Så mit julebord bliver aldrig vild og overdrevet jul. Det bliver enkelt, julet og hyggeligt.

Dæk et smukt julebord   Dæk et smukt julebord

På julebordet her har jeg lavet en naturlig juledekoration til at stå på midten af bordet. Det er faktisk lang tid siden jeg har lavet en stor dekoration midt på julebordet, det plejer næsten altid at være mere fordelt ud iform af masser af små lys, kogler, små buketter mm. men i år bliver det en flot juledekoration midt på julebordet, hyacintglas, ranke med røde bær og røde mini julekugler som skal pynte mit julebord.

Dæk et smukt julebord   Dæk et smukt julebord

 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *