Anne Just´s Have

Søndag middag pakkede vi bilen med badetøj, kaffe og kage og så gik turen til Blokhus. Inden vi skulle på stranden tog vi et kig forbi Anne Justs have i Hune. Sikke et smukt sted. Da Claus Dalby var forbi min have for at tage billeder af mit havehus til hans nye bog, anbefalede han kraftigt at vi skulle op og se haven. Blomstermaleren Anne Just døde d. 10. marts 2009. Men hendes livsværk, Haven i Hune, er stadig åben for publikum og den SKAL ses.
Jeg har taget en masser billeder men hvis jeg skal vise dem alle vil det tage flere dage at lægge dem ind på computeren, så jeg har udvalgt nogle stykker, som jeg håber i vil nyde. Hvis i engang skal til Nordjylland, så synes jeg i skal tage et kig forbi.
 Her står mine forælder på vej ind i den smukke have…

 

 

 

 

 

 

 

 masser af skønne blomster…

 

 

 

 Smukt hus til havens ænder…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Haven er anlagt med små snoede stier…
Rigtig god Mandag…

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *