Indretning & Inventar – Skema skabelon

289,00 kr.

Til dig der arbejder med indretning – nem canva skabelon du kan bruge igen og igen til dine indretningsprojekter

Hvordan kan du hurtigst øge din omsætning?

Vi præsenterer dig her for en nem, tidsbesparende skabelon med træk og slip-funktion.

Vores “indretning & Inventar skabelon er et uundværligt værktøj til at skabe professionelle og omfattende valg af produkter og materialer til dine kunder eller dit eget boligdesignprojekt.

Denne brugervenlige skabelon, som består af 34 sider og er skabt i Canva, er skræddersyet til at forenkle processen med at vælge og planlægge hårde overfladeelementer som maling, inventar, finish og meget mere.

Uanset om du er arkitekt, boligstylist, indretningskonsulent eller indretningsarkitekt, er detaljerings- og specifikationsprocessen for inventar i en indretning ofte kompleks og en tidskrævende proces.

Vores skabelon er et specialdesignet værktøj, der vil hjælpe dig med at levere en professionel og præcis tidsplan til dine kunder på kortest mulig tid!

Her er, hvad du kan forvente ved at benytte vores skabelon:

 • Professionel præsentation: Imponér dine kunder med velorganiserede tidsplaner, der viser din designvision og opmærksomhed på detaljer.
 • Tidsbesparelse: Med vores 34 foruddefinerede træk og slip-layouts kan du frigive timer til at fokusere på andre opgaver og prioriteter.
 • Hurtigere kundegodkendelser: En omfattende og professionel tidsplan vil føre til hurtigere beslutningstagning og projektprogression.
 • Fleksibilitet og branding: Hver side kan tilpasses til dine specifikke behov. Du skal blot trække og slippe indhold for at oprette en tidsplan, der passer til hvert unikt projekt. Skift dit brands skrifttyper, farver og billeder med et enkelt klik.
 • Forretningsvækst: Spar tid og øg produktiviteten. Jo hurtigere du kan arbejde dig igennem hvert projekt, desto flere projekter kan du påtage dig.

 

Du kunne også være interesseret i...

 • Bliv Boligstylist - Online Uddannelse

  Bliv Boligstylist – Online Uddannelse

  14.999,00 kr.
  Tilføj til kurv