Online kursus – Bliv Feng Shui Konsulent

4.995,00 kr.

Professionel Feng Shui kursus – En rejse mod forandring, berigelse og indsigt

Vil du arbejde med Feng Shui?

Ønsker du at forstå de dybe forbindelser mellem energi, miljø og velvære?

Velkommen til vores Feng Shui-forløb, hvor vi udforsker århundreder gamle praksisser og integrerer dem i moderne livsstil og karriere.

Dette Feng Shui-forløb er for dig, der er dedikeret til at hjælpe mennesker og virksomheder gennem bevidst indretning, en gammel indretningskunst, der vinder mere og mere frem.

Er du klar til at:

✔️ Lære, hvordan du skaber harmoniske og energifyldte miljøer i boliger, kontorer og offentlige rum for at forbedre livskvaliteten?

✔️ Skabe stor indflydelse for dig selv, familie, venner eller kommende kunder?

✔️ Åbne nye døre til spændende karrieremuligheder inden for design, arkitektur, coaching, livsstilskonsultation og meget mere?

 

Forestil dig, at du kan…

Skabe Harmoniske Miljøer: Analyser energistrømme og skab harmoniske omgivelser, der fremmer balance og velvære. Omdan hjem, kontorer og offentlige rum til steder med positiv energi, der støtter trivsel og produktivitet.

Forbedre Livskvalitet: Gennem din Feng Shui-uddannelse lærer du praktiske teknikker til at forbedre livskvaliteten for dig selv og andre. Anvend principperne for Feng Shui til at reducere stress, øge energiniveauet og skabe en berigende atmosfære i enhver omgivelse.

Personlig Udvikling: Udover at arbejde med omgivelsernes energi, giver Feng Shui-forløbet mulighed for personlig vækst og udvikling. Opnå en dybere forståelse for forbindelsen mellem mennesker og deres miljø, og styrk din intuition og bevidsthed om din egen indre balance.

Et Feng Shui-forløb er mere end blot et kursus; det er en rejse mod forandring, berigelse og indsigt, der kan transformere både dit personlige liv og din professionelle karriere.

Hvad kan du forvente at lære?

  • Grundlæggende principper inden for Feng Shui og deres historiske kontekst.
  • Analysemetoder til at vurdere energistrømme og identificere områder med ubalance.
  • Praktiske teknikker til at harmonisere rum gennem møblering, farvevalg og elementindretning.

    + BONUS – Kom med på feng shui besøg hos en kunde.

    Pris KUN 3.999,- + moms

    Tilmeld dig i dag

 

Tanja Lund Boligstylist, Fotostylist og Freng Shui indretningskonsulent – over 20 års erfaring indenfor indretning og Boligstyling

“Det virker nu bedst når man selv har gået vejen” Citat: Tanja

Tanja Lund er Boligstylist, fotostylist, dekoratør og feng shui konsulent. Hun laver kreative kurser og uddannelser og giver værktøjer til at hjælpe

kreative og passionerede sjæle med at finde deres retning i livet og deres forretning.

Hendes arbejde har været omtalt i bøger, magasiner, større restauranter og hotel indretninger, egen indretningsbutik i mange år hvor det har været en

normal proces for Tanja at hjælpe andre og det er netop det hun giver videre i dag igennem hendes kurser.

Her coacher hun sine elever til at leve det kreative liv de ønsker for dem selv.

 

Sådan foregår uddannelsen:

Boligstylist Uddannelsen er en 100% online uddannelse

Det betyder, at du ikke skal transportere dig til et undervisningslokale langt væk hjemmefra for at deltage

Det eneste du skal bruge er en internetforbindelse – så er du i gang. Tag uddannelsen i din yndlingsstol, på jobbet, derhjemme, i sommerhuset, i din bil, på et fly – du bestemmer.

Alle moduler og lektioner består af videoer, pdf ér, læsestof som du får adgang til i samme sekund, du køber uddannelsen. Gå i gang med det samme – eller vent til, du har bedre tid.

Når du først, har købt og betalt for uddannelsen, så har du fri adgang til det hele præcis når du vil, hvor du vil – og alle de gange, du vil.

Du kunne også være interesseret i...