Chateau Chassigny Dining T Ext – BESTILLINGSVARER

23.999,00 kr.

Helt vildt fantastisk spisebord med den smukkeste bordplade. Med plads til mange gæster med den praktiske plade som er indeni spisebordet.

Et stort bord kan altid være endnu større. Dette bord er ikke lille alene med dens 2,30 meter, men som selskab vokser vokser bordet sammen med det. Op til 3 meter, for at være præcis. I midten er der en plade, som kan foldes op, når de to ender skubbes fra hinanden. Bordet er med 1 plader på 70 cm Bordet uden plade i måler 230 cm og med pladen i måler det 300m

Mål. B.100xh.78xl.230/300 cm
Materiale: Lavet af genanvendt elm og fyrretræ.

Article number 407150

Bemærk denne varer er en bestillingsvarer. Der kan forekomme leveringstid. Da det er en bestillingsvarer vi bestiller specielt hjem til dig, kan varen ikke returneres. Vi kontakter dig med levering.

Er du ude efter et unik spisebord som giver dig Wauw-effekt så er dette smukke spisebord lige det du helt sikkert skal kigge nærmere på. Dine gæster vil elske at sidde ved dette bord. Spisebordet her er helt fantastisk. Et flot spisebord med rustik bordplade og hvide ben. Spisebordet giver hygge og varme i din indretning med den brune træbordplade. Det giver noget naturligt til din spisestue. Et unik spisebord med udtræk så du kan få plads til mange gæster. Skab million stemning i din spisestue med dette spisebord. Spisebord med butterfly udtræk.

Sådan rengør du dit spisebord:

Bordpladen på spisebordet er lavet af gamle døre – men det gør det overhovedet ikke svære hvis det er det du tænker. Tænk på at disse gamle døre har været udenfor i ALT slags vej så de er robuste og kan holde til meget. Det kræver ikke meget rengøring. Der kan tilkøbes plet-væk sæt til møbler fra Riviera Maison. Se det i shoppen.

 • Vask bordet i varm vand
 • tør bordet med et tørt viskestykke
 • ved mange brødkrummer så kan det være nemmest at bruge støvsuger
Bedst i test:

Bordet er blevet grundigt testet hos Riviera Maison – det skal kunne holde til hverdag og fest.  Bordet er blevet testet med en blomst på bordet som er blevet vandet og blomsterpotten er utæt og træet under blomsterpotten faktisk var rådden. Her blev bordet tørt hverdag med en fugtig klud og fik luft så det kunne tørre og efter ca. 4 måneder var det rådden træ helt væk. Når du vasker bordet hver dag flytter pletten sig op i træet for derfor at forsvinde – det viser bare det er et naturligt materiale vi har med at gøre.

Du kunne også være interesseret i...

 • Spisebord - Chateau Chassigny 220x100 cm BESTILLINGSVARER

  Spisebord – Chateau Chassigny 220×100 cm BESTILLINGSVARER

  16.999,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Spisebord - Chateau Chassigny 180x90cm

  Spisebord – Chateau Chassigny 180x90cm

  15.499,00 kr.
  Tilføj til kurv