Cafebord – Hudson Yard Bistro Table 70×70 BESTILLINGSVARER

6.699,00 kr.

Unikt og solid cafebord som er perfekt til resturanter, cafeer eller i drivhuset, køkkenet som en lille ekstra siddeplads.Alle cafeborde fra RivieraMaison er meget solide og tunge.

Flot og stemningsfuld cafe bord – Egetræs-bordpladen på dette bistrobord hviler på et elegant rundt ben af børstet jern i en sortgrå farve. Som en mosaik limes de forskellige plader på overfladen – unikt og personligt.

Træpladen kan tørres omhyggeligt med en fugtig klud. Den firkantede tabel måler 70 x 70 centimeter.

Mål. 70×70 cm
Farve: brun bordplade, grå/sort stel
Materiale: egetræ, metal
Article number 424910

Det fine cafebord er et smukt møbel i høj kvalitet. Cafebordet er derfor perfekt til brug i en cafe eller restaurant hvor der stilles krav for stabilitet og kvalitet. Et cafebor er ikke bare et cafebord. Her sidder dine gæster i lang tid og nyder en god middag og indretningen i cafeen eller i restauranten vil de huske. Duften, stemningen, møblet de røre ved hele tiden under deres besøg er utrolig vigtigt det giver dem noget de kan huske tilbage på når de forlader restauranten. Bristo bordet er et utrolig smuk og håndlavet bord i top kvalitet. Det er med en stor stabil metal fod som står fast og er svær at flytte med.

Eksklusiv boligindretning til cafe og restaurant:

Mangler du et ekstra touch eller finish i din restaurant så kan dette cafebord noget helt fantastisk. Her får et et kvalitets håndværk ind i din indretning. Dine kunder vil huske dette bord når de går hjem. Det er det vi ønsker at skabe med et restaurantbesøg så de vender tilbage. Det unikke – stemningen og mærke og dufte indretningen. Det er vigtigt for os at vores kunder føler sig tilfredse med dette møbel til deres butik eller bistro. Bordet her passer perfekt til de fleste indretninger og bygninger og bliver det sammensat med de rigtige spisebordsstole er det der vi skaber magien.

Du kunne også være interesseret i...

  • Spisebordsstol - Cape Breton Dining Chair, pellini camel BESTILLINGSVARER

    Spisebordsstol – Cape Breton Dining Chair, pellini camel BESTILLINGSVARER

    3.299,00 kr.
    Tilføj til kurv