Barbord – Crosby Street Bar Cart S/2 BESTILLINGSVARER

9.499,00 kr.

Det smukkeste barborde – her får du to borde i et sæt. Perfekt til smukke glas, flasker, vinkøler mm.

Crosby Street Bar Cart er et luksuriøst sæt med to barborde, der ville gøre enhver fest glamourøs.  Præsenter dine smukkeste glas og kander, og server drikkevarer på disse borde med ovale glasplader og åbne kanter. Begge dele har hjul, så du kan bevæge dem rundt og placere dem over hinanden, når du ikke bruger dem. Rammerne er lavet af rustfrit stål.

Mål.h.76xl.79×50 cm
Materiale: rustfri stål, glas
Varernr. 461670

Virkelig smuk barbord på hjul så det er nemt at flytte rundt med. Du kan nemt mixe lækre drinks på det store barbord og køre hen med flotte drinks til dine gæster på det lille barbord. Eksklusiv bar borde i metal og glas giver et glamourøs look til din boligindretning. Sæt barbordet tæt på din spisestue eller spisebordet så det er nemt at mixe og servere velkomstdrikken på det fine barbord. Barbordet er flot som det står og vil være et flot spot punkt i din indretning. Pynt barbordet når det ikke er i brug med vinkøler, smukke drinks glas, flasker, vinkaraffel, snack fad mm. Dette er ikke kun et barbord – det er det helt rigtige barbord med det rigtige udssende og look – du behøver ikke kun at bruge barbordet til gæster – lav en smuk weekend drink til manden på det smukke barbord. Til hver dag og fest.

Barbordet vil også være flot på kontoret 🙂 så har man altid alt der skal bruges hvis noget skal fejres på arbejdet eller det er tid en fredagsbar.