Stor vinkøler Vino Fresco

1.209,00 DKK

Virkelig flot og dekorativ vinkøler brug den til hverdag eller fest. Der er ikke noget bedre end et kold glas rose eller hvidvin og så er det dekorativ med dem den fine vinkøler på bordet.

Få 25% rabat på alle møbler & interiør – ved tilmelding af kundeklubben

Super flot Stor vinkøler Vino Fresco fra Riviera Maison. Praktisk og dekorativ vinkøler. Den er så fin med skrift og er perfekt til fester som havefesten, konfirmationen, bryllup mm. til at hold hvidvinen, rosévinen eller champagne kold. Fyld den med isterninger og server den dejligste kølige drink.

Materiale: aluminium

Mål. L 39 x W 20 x H 25 cm.

Vinkøler – Vino Fresco Wine Cooler er perfekt til hverdag og fest. Brug dem til konfirmationen, bryllup, fødselsdage, havefest og andre festlige begivenheder i familien eller sammen med venner. En vinkøler er både flot og praktisk. Server et kold glas hvidvin eller rose vin i et smukt vinglas fra Riviera Maison.  Det ser festlig ud og så holder den din vin kold. Vinkøleren her er i en rigtig lækker kvalitet og er med smuk skrift på siden. Den er med to håndtag så den nemt kan flyttes rundt med til festen. Vinkøleren er også rigtigt hyggeligt at bruge bare til weekendhygge. Gør hverdagen eller weekenden lige mere festlig og hyggeligt med den fine vinkøler.

Sådan bruger du en vinkøler:

  • Sæt 1 eller 2 flasker vin i vinkøleren.
  • Fyld den op med isterninger. Brug isterninger fra dit køleskab eller køb dem i din nærmest dagligvarebutik.
  • Skal der gøres lidt ekstra ud af vinkøleren så kom blomsterhoveder ned i vinkøleren sammen med isterninger og det smeltet´de vand. Det gør det bare endnu mere hyggeligt.
  • efter brug tør vinkøleren af med et rent viskestykke.

I denne fine ovale vinkøler kan du sagtens have 3 flasker i. Vi har også rund vinkøler i flere størrelser så vi netop har det du står og mangler til din fest. Vinkøleren kan bruges året rundt. Specielt til nytårsaften er en vinkøler et must til at servere et kold glas champagne kl.00.00 En vinkøler giver et eksklusiv look til din boligindretning og selvom vinkøleren ikke er i brug vil den pynte i et vitrineskab hvor man rigtigt kan se hvor flot den er.