Coffee Table Book – New York Christmas Recipes And Stories

249,00 DKK

Rigtig flot og inspirerende julebog.  Brug bogen som en del af din boligindretning eller nyd den store julebog i sofaen med et tæppe og en god kop te

Drømmer du også om en hvid jul i New York, så kan du med bogen her leve dig ind i den magiske juleverden i  storbyen New York. Du føres ind imellem de farvede lysdekorationer, der pynter de høje bygninger i juletiden, når Jingle Bells spilles overalt og lækre delikatesser frister dine smagsløg.

Hvem drømmer ikke om at slentre en tur ned af en snedækket 5th Avenue gade, at skøjte rundt om det imponerende juletræ uden for Rockerfeller Center eller nye en lækker kop kaffe og græskartærte på én af de indbydende cafeer? Bogen giver dig over 50 lækre opskrifter som fx blåbær brownies, glaseret skinke og en uforglemmelig ostekage samt en række af skønne julehistorier fra The Big Apple.

Udlev drømmen om en rigtig New Yorker-jul i dit helt eget køkken. Bogen inkluderer også tre fine julemusik historier, så du kan læse dig til julestemningen med “Auggie Wren’s Christmas Story”; “The Gift of the Magi” og “Is There A Santa Claus?”.

Du kunne også være interesseret i...