Aspen Lounge Chair – Bestillingsvarer

12.189,00 kr.

Helt fantastisk blød lænestol – lige til at putte sig i.

På lager

Aspen Lounge stol er en crossover mellem en lænestol og et loveseat, lavet af et bemærkelsesværdigt blødt plys stof og superkomfortabelt at kravle op i. Det har en træramme og lysfarvede træben.

Mål.h.103xl.84xd.97 cm Siddehøjde 44 cm
Materiale: polyester, beech wood
Varernr.5031001

Den blødeste bamsestol eller bamse lænestol til din stue. Lænestolen er lavet i en fantastisk kvalitet fra Riviera Maison. Lænestol Riviera Maison er perfekt til at give hygge og varme i din boligindretning. Brug to lænestolen ved siden af hinanden ved din sofagruppe i stuen. Det giver en god stemning og energi i din indretning. Indret med bløde og lækre lænestole i nordic style.

Sådan indretter du stuen:

Når du skal indrette din stue med sofaer og lænestole så er det at mange får alle møbler til at pege hen mod fjernsynet. Vi skal selvfølgelig kunne se fjernsyn men det er vigtigt når du indretter at du indretter din sofa, lænestole og sofabord så når man sidder så vender man sig mod hinanden og kan se på hinanden når man sidder i sofaen eller yndlings lænestolen.  Så du kan indrette med to sofaer, to lænestole og evt. en puf foran fjernsynes så på den måde indretter man sin stue omkring sofabordet og du kan stadig se fjernsyn i stuen.