Der er kommet krydderurter i gårdbutikken – der er noget lækkert over krydderurter. De er dekorative og have stående i vindueskarmen, de dufter fantastisk og så kan man bruge dem til fx et lækkert rosmarinbrød 🙂
7 dl lunkent vand
25 g gær
1 spsk olivenolie
1 spsk salt
1 fed hvidløg
200g sigtemel
Hvedemel indtil dejen er glat
friske rosmarin-kviste
olivenolie til at pensle med
25 g gær
1 spsk olivenolie
1 spsk salt
1 fed hvidløg
200g sigtemel
Hvedemel indtil dejen er glat
friske rosmarin-kviste
olivenolie til at pensle med
Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie, hvidløg, rosmarin, salt og mel. Dejen skal hæve i ca. 4 timer. Drys med en god grov salt ovenpå brødet inden det sættes i ovnen.
Bag brødet i 20 min ved 250 grader. Pensel brødet med olie og bag yderligere 10 min.
Nyd et lækker rosmarin brød med pesto til….
Prøv også en rosmarin kvist i en flaske vand -rigtigt lækkert 🙂
Kærlig hilsen Tanja
Det ser lækkert ud <3
Tusind tak for opskriften og fortsat god aften.
Knus Birgitte
Ser rigtig lækkert ud. Dejligt med grønt i køkkenet.