Tilbud

Den spiselige blomsterhave – Mix

45,00 DKK 22,00 DKK

Dyrk dine egne spiselige blomster som er så smukke i salater, desserter mm. og med denne frø mix ved du nøjagtigt hvilken blomster du kan spise i din have

Så ved du hvilken blomster du kan spise af med Den spiselige blomsterhave – Mix. Jeg elsker at pynte med spiselige blomster i salaten, på kager, til pynt på tapas fadet mm.

Indeholder: Anis Isop, Dild, Hjulkrone, Calendula, Nasturtium, Tagetes, Katost, Stokrose og blomsterne her er også rigtig smukke i en buket.

Du spreder blot frøene på et lille stykke jord, hvor du vil have din spiselige blomsterhave og lader naturen klare resten.

Såning på friland:
April/Maj
Rækker: 30 – 45 cm
Sådybde: 1-2 cm

Få de gamle sorter tilbage i din have som spiselige blomster, ærter, krydderurter, grønkål, broccoli, tomater mm. – Copenhagens seeds er et lille hyggeligt frø firma som specialiseret sig i at producere økologiske, biodynamiske, gamle frø fra nordiske havesorter. Frøene er dyrket uden brug af pesticider og andre kemikalier. Frøene kan dyrkes og høstes år efter år – fordi de ikke er hybrider eller GMO så gem endelig den fine bøtte som er lavet til du selv kan indsamle frø til efteråret af det du har sået. Så på den måde kan du have gratis frø de næste mange år. Frøene er nøje udvalgt med sorter til køkkenhave, byhave, krukkehave, altanhave, højbed og taghave. Glæder mig så meget til at komme i gang i køkkenhaven