Sølv abonnement – RL Klubben -10% på ALLE møbler & interiør

79,00 DKK / month

Rabatter aktiveres først efter seperat køb af medlemsskab, og vi fornyer automatisk hver måned indtil abonnementet opsiges.

Få op til  17% rabat på alle møbler & interiør – ved tilmelding af kundeklubben

Abonnement 79.- pr måned.

Ingen bindingsperiode
  • 10% på ALLE møbler
  • 10% på ALT interiør
  • 10% på ALLE nyheder
  • 10% på ALLE bestillings møbler

DET MED SMÅT:  -10% gælder ikke på tilbudsvarer. Dette abonnement må kun benyttes af ejeren som har oprettet abonnementet. Kan ikke benyttes sammen med andre rabatter.

 

Elsker du at style og indrette dit hjem med lækre kvalitets interiør og møbler fra bl.a. Riviera Maison så er dette abonnement lige noget for dig. Udover at du som medlem kan spare masser af penge på Riviera Maison og alle andre brands på Rosen-lund som ikke er set nogen andre steder i verden så kommer der også specielle tilbud kun for medlemmer.

Ofte stillede spørgsmål:

Er dette abonnent noget for mig?

Hvis du elsker Riviera Maison´s møbler og interiør er dette lige noget for dig. Du kan få finger i de nyeste varer i sæsonen til en god pris. De 79.- er nemt tjent ind.

Hvordan afmelder jeg mit abonnement?

Du kan selv afmelde dig dit abonnemet, under “din side” hvis du ikke kan finde det kan du altid skrive til os på Tanja@Rosen-Lund.dk

Hvordan virker det?

Når du har betalt dit abonnement får du tilsendt en kode som kun må benyttes af dig.  Log ind på Rosen-lund.dk oppe i højre hjørne af siden. Så fratrækkes dine 10% på ALLE dine bestillinger.