Abonnement – RL Klubben -17% på ALLE møbler & interiør

179,00 DKK / month

Bindingsperiode 6 mdr. – rabatter aktiveres først efter seperat køb af medlemsskab.

Få op til  17% rabat på alle møbler & interiør – ved tilmelding af kundeklubben

Abonnement 179.- pr måned.

Bindingsperiode 6 måneder.
  • 17% på ALLE møbler
  • 17% på ALT interiør
  • 17% på ALLE nyheder
  • 17% på ALLE bestillings møbler

DET MED SMÅT: Abonnement med 6 måneders binding. Ved misbrug af Bindingsperioden modregnes rabatten på de bestilte varer og bliver tilsendt som faktura -17% gælder ikke på tilbudsvarer. Dette abonnement må kun benyttes af ejeren som har oprettet abonnementet. Kan ikke benyttes sammen med andre rabatter.

Elsker du at style og indrette dit hjem med lækre kvalitets interiør og møbler fra bl.a. Riviera Maison så er dette abonnement lige noget for dig. Udover at du som medlem kan spare masser af penge på Riviera Maison og alle andre brands på Rosen-lund som ikke er set nogen andre steder i verden så kommer der også specielle tilbud kun for medlemmer.

Ofte stillede spørgsmål:

Er dette abonnent noget for mig?

Hvis du elsker Riviera Maison´s møbler og interiør er dette lige noget for dig. Du kan få finger i de nyeste varer i sæsonen til en god pris. De 179.- pr. mdr. er nemt tjent ind.

Hvordan afmelder jeg mit abonnement?

Skriv en mail til tanja@rosen-lund.dk inden d. 23 i måneden, efter endt bindingsperiode. Bindingsperiode er 6 måneder.

Hvordan virker det?

Når du har betalt dit abonnement får du tilsendt en kode som kun må benyttes af dig.  Log ind på Rosen-lund.dk oppe i højre hjørne af siden. Så fratrækkes dine 17% på ALLE dine bestillinger.