Sofabord – Shelter Island Coffee Table set 3 i 1. BESTILLINGSVARER

13.675,00 DKK

Virkelig flot og rustik sofabord med 3 i sæt.

LEVERING 4-8 uger

Virkelig flot sofabord i 3 dele. De tosmå borde kan skubbes ind under det store bord, så du kan nemt gøre dit sofa bord større eller mindre. De 2 små borde har hver en skuffe i siden hvor magasiner, aviser, fjernbetjeningen mm. kan gemmes i. Sofabord – Shelter Island Coffee Table set er et flot rustik sofabord med det rå træ og jern stellet i sort er det perfekt til romantiske eller mere rå fabriks stil.

Mål på stor bord. h. 45xl.130xb.70 cm. Små borde: 60x60x39 cm
Materiale: top i genbrugs elme-træ, skuffe i gran-træ, stel i jern
Rengøres: Med en tør klud/børste

Helt fantastisk sofabord lavet af de populære genbrugsdøre som giver dit møbel en særlig historie. Dette bord så så fint og er perfekt til stuen. Bordet består endelig af 3 borde. De 2 underborde kan bruges til at stå under det lange sofabord så det kan blive ekstra langt hvis man skal have gæster eller du kan vælge at sætte de to andre små borde ved siden af sofaen som et siddebord. Det er de perfekte til. Giv din boligindretning et personligt look med dette fine sofabord.

Bemærk denne varer er en bestillingsvarer. Der kan forekomme leveringstid. Da det er en bestillingsvarer vi bestiller specielt hjem til dig, kan varen ikke returneres. Vi kontakter dig med levering. GRATIS LEVERING i Danmark undtaget ikke  brofaste øer.

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilføj til kurv