Sofamodul – The Jagger Center 125cm, velvet – BESTILLINGSVARER

6.999,00 DKK

Byg din helt egen sofa så den passer perfekt til dit hjem. The Jagger er en virkelig lækker kvalitets sofa som fås i mange forskellige farver og stof kvaliteter.  Vælg din farve og sammensæt din egen personlige sofa.

VÆLG DIN FARVE

Ryd

Få 25% rabat på alle møbler & interiør – ved tilmelding af kundeklubben

Sofamodul – The Jagger Center 125cm, velvet

Byg din egen sofa med de forskellige sofa moduler. Center modulsofa er et modul til at sidde i “midten” af din sofa som også fås i mål. 95 cm. The jagger sofa er en virkelig lækker kvalitets sofa fra Riviera Maison, denne moderne sofa er i den blødeste fløjl og så kan du  bygge den så kommer til at passe perfekt til dit rum. The jagger modulsofa er en virkelig flot sofa som fås i mange flotte farver og stof varianter. De løse dele er lette at fastgøre til hinanden, og der er bøg ben under sofaen. Sofen kan udvides så langt som ønsket på begge sider .

Mål.
Længde 125 cm
Dybde: 105 cm
Højde 75 cm
Siddehøjde: 46 cm

Materiale: Polyester-polyacryl, bøg træ
Pleje: Fjern forsigtigt pletter med hånden

Helt fantastisk design sofa hvor du selv kan designe din egen sofa og derved skabe en personlig sofa der passer til dig og din familie. Sofaen er i den blødeste fløjl eller velvet som både er smukt og praktisk. Modulsofa hvor du selv kan samsætte din egen sofa med forskelligemoduler som nemt klikkes sammen og sofaen er en rigtig lækker kvalitets sofa som ikke går op i sammensætningen mellem hver modul. Så du kan lave en u-sofa eller L-sofa lige det der passer til dig hjem. Sofa med chaiselong du bestemmer helt selv.

 

Du kunne også være interesseret i...