Tilbud

Majroe – Turnip

45,00 DKK 10,00 DKK

Majroe er en kålsort, hvor du spiser selve knolden. Den indeholder C-vitamin og B6-vitamin. Majroen spises enten rå i salater, dampet som garniture eller i sammenkogte retter.

Majroe – Turnip er meget nemme at dyrke. Det er en hurtigvoksende grøntsag, som både kan sås i det tidlige forår og om efteråret.
Ca. 50 dage efter, at du har sået kan du høste. Majroer smager dejligt friske, når de er unge.
Høster du dem som store fx. i efteråret, er de gode i varme retter.

Majroer er fantastisk som fermenteringsgrøntsag.

Såning på friland: Marts/April og August/September

Afstand mellem rækker: 30-40 cm- Sådybde: 1-2 cm

Få de gamle sorter tilbage i din have som spiselige blomster, ærter, krydderurter, grønkål, broccoli, tomater mm. – Copenhagens seeds er et lille hyggeligt frø firma som specialiseret sig i at producere økologiske, biodynamiske, gamle frø fra nordiske havesorter. Frøene er dyrket uden brug af pesticider og andre kemikalier. Frøene kan dyrkes og høstes år efter år – fordi de ikke er hybrider eller GMO så gem endelig den fine bøtte som er lavet til du selv kan indsamle frø til efteråret af det du har sået. Så på den måde kan du have gratis frø de næste mange år. Frøene er nøje udvalgt med sorter til køkkenhave, byhave, krukkehave, altanhave, højbed og taghave. Glæder mig så meget til at komme i gang i køkkenhaven 🙂