Tilbud

Lyserøde radiser – Oriental Rosa – Pink orientalsk radise

45,00 DKK 10,00 DKK

Rigtig fin og smagfuld pink radis

Lyserøde radiser – Oriental Rosa – Pink orientalsk radise er en pink 15 cm lang radise, velegnet til dyrkning i køkkenhaver, på balkoner i dybe krukker eller i højbede.
Radissen smager dejligt som snittegrøntsag og er en fantastisk fermenteringsgrøntsag, som bevarer det friske sprøde knæk ved fermentering.

Såning: Friland: maj-juni.
Udplantning: 30-40 cm. mellem rækkerne. 2-4 cm. mellem planterne. Sådybde: 1,5-2,5 cm.

Få de gamle sorter tilbage i din have som spiselige blomster, ærter, krydderurter, grønkål, broccoli, tomater mm. – Copenhagens seeds er et lille hyggeligt frø firma som specialiseret sig i at producere økologiske, biodynamiske, gamle frø fra nordiske havesorter. Frøene er dyrket uden brug af pesticider og andre kemikalier. Frøene kan dyrkes og høstes år efter år – fordi de ikke er hybrider eller GMO så gem endelig den fine bøtte som er lavet til du selv kan indsamle frø til efteråret af det du har sået. Så på den måde kan du have gratis frø de næste mange år. Frøene er nøje udvalgt med sorter til køkkenhave, byhave, krukkehave, altanhave, højbed og taghave. Glæder mig så meget til at komme i gang i køkkenhaven 🙂

Du kunne også være interesseret i...