The Treasures of Champagne

399,00 DKK

Der er hvis ikke et tidspunkt hvor champagne ikke høre til 🙂 Bogen til alle champagne elskere… Flot bog og vil være så flot i køkkenet eller i stuen sammen med andre flotte bøger.

For både kendere og nykommere fejrer The Treasures of Champagne denne bemærkelsesværdige væske ved at udforske, hvordan champagne er blevet så dybt indlejret i verdens bevidsthed.

Opdelt i fire dele ser den første sektion på processen med at fremstille champagne, og hvordan den subtile blanding af druer producerer en bemærkelsesværdig livsstil, samt vintageårene og de specielle cuvéer. Dette efterfølges af champagnens historie fra de tidligste producenter til i dag og de globale begivenheder, der påvirkede den. Den tredje sektion indeholder individuelle poster på alle de store champagnemærker og nogle af de mindre kendte til. Hver post indeholder en kort historie og udforsker de mest bemærkelsesværdige træk ved husenes produkter og inkluderer smagsnotater, der anbefaler mærker at prøve. Den sidste sektion undersøger den sociale og kulturelle virkning af champagne, hvordan det er blevet en del af visse traditioner, forbindelser til underholdning i virkeligheden og fiktion.

Fejringen af ​​boblende beviser en gang for alle, at verden ville være et fattigere sted uden champagne. En Votre Santé!

Du kunne også være interesseret i...