NOMA

529,00 DKK

Her er bogen til alle gourmetmad elskere, kvalitet, et håndværk.

Bogen vil være rigtig flot til pynt i køkkenet eller i den øvrige boligindretning.

Virkelig flot bog – Restauranten Noma er flere gange blevet kåret som verdens og nordens bedste og i denne fine bog, får vi hele historien om maden, manden bag succesen og hans mange overvejelser.

Hos Noma, som Redzepi oprettede fra et forsinket lager fra det attende århundrede i 2003 efter tidligere at have arbejdet på både elBulli og Det franske vaskeri, serveres spisesteder udsøgte sammenvoksninger, såsom ‘Ny-pløjet kartoffelfelt’ eller ‘Snemanden fra Jukkasjärvi’, alt sammen omhyggeligt konstrueret til at udtrykke deres fantastiske række nordiske ingredienser. Redzepis fascination af at give sine spisesteder en reel smag af deres fødevares miljø strækker sig til serveringsfade på småsten der findes i de samme marker som hans råvarer. Hans søgning efter ingredienser involverer fodring blandt lokale marker for vilde råvarer, indkøb af hestemuslinger fra Færøerne og det reneste vand fra Grønland. Redzepi har forstærket den kulinariske filosofi om sæsonbestemte og regionalt fremstillede bæredygtige ingredienser til et udsøgt niveau, og har skabt et helt lækkert køkken.

Noma er en hidtil uset mulighed for at lære om Redzepi og Nomas historie og filosofi, sourcing af ingredienser, eksperimenteringen bag retterne og den kulturelle betydning af spisning på Noma. Ledsager denne indsigt i Redzepis verden vil der være over 90 af Redzepis opskrifter, den langt den mest omfattende samling, der nogensinde er offentliggjort. Bogen vil også indeholde en serie specielt bestilte fotografier, der illustrerer Nomas mad og atmosfære samt det nordiske miljø, der ligger i hjertet af Redzepis køkken.

Mål: 29×25 cm
Sider 320
Sprog: Engelsk
Format: Hardcover

Du kunne også være interesseret i...