Mercedes-Benz – The Grand Cabrio

999,00 DKK

Til manden der har alt – utrolig flot bog med masser af virkelig smukke billeder

Virkelig flot tabel book til herreværelset, sofabordet, kontoret…

Åbn denne herlige fotobog og oplev de klassiske Mercedes-Benz cabrioleter og de nyeste modeller i så realistisk detalje, du vil gerne røre ved dem
Elegant iscenesatte biler, der gjorde bilindustrien historie
Betagende kurver, der gør ”kørsel toppløs” til en fryd

Intet siger sommer som at køre en cabriolet. Bilen uden tag har altid været et symbol på luksus og laissez-faire. Og det gælder stadig i dag: alle, der er nogen, kører “toppløs”. Især de større fire-personers cabrioleter har altid været meget efterspurgte – men de er vanskelige at opbygge og er normalt blevet lavet som coupéer af denne grund. Mercedes-Benz har altid været en pioner på dette område. Mercedes-Benz: Grand Cabrios & Coupés giver os et kig på det langvarige partnerskab mellem Mercedes-Benz og Stuttgart-baserede fotograf, René Staud. Omhyggeligt iscenesatte fotos viser yndefulde kurver og præcision ned til de fineste detaljer, der formidler virksomhedens dedikation til en meget speciel form for køreglæde. Dette volumen præsenterer de vigtigste cabrioleter og beslægtede kuponer fra 100 års Daimler-bilhistorie. Et specielt højdepunkt er Daimlers nye flagskib, et cabriolet baseret på den nye S-klasse, der rulles ud ved IAS 2015. Selvom sommeren til sidst slutter, og solrige dage kan give plads til brusebad, står denne bog for evige konvertible eventyr.

Fotograf René Staud gjorde et gennembrud med udviklingen af ​​sin Magicflash® belysningsteknologi; denne type overfladebelysning hjælper ham meget i sine annoncefotos til øverste hylde bilproducenter. Staud og hans team fortsætter med at udvikle nye måder at imødekomme branchens højeste krav til både kreativitet og service. Han har samlet 35 års erfaring med annoncefotografering; og har bogstaveligt opbygget billedet af mange virksomheder med sine fotos.

Du kunne også være interesseret i...