Ingrid Bergman – A Life in Pictures

959,00 DKK

Flot og historisk fortælling om Ingrid Bergman om hendes liv fra Sverige til New York, Paris, Rom mm. En bog der giver kuldegysning for sikke et liv hun har levet.

Virkelig flot og trendy coffeetable book som vil være flot som en del af din boligindretning.

Ingrid Bergman er uden tvivl en af de største filmskuespiller i det 20. århundrede. I forbindelse med hendes kommende 100-års fødselsdag, der fejres den 29. august 2015, har hendes fire børn – Pia Lindström, Isabella, Ingrid og Roberto Rossellini – givet Schirmer / Mosel adgang til familiens arkivs skattekiste og bestilt os til at fremstille skuespillerens officielle billedbiografi.
Som ung stjerne fejrede hun sine første succeser i sit hjemland Sverige i trediverne. I Hollywood opnåede hun international stjernestatus og optrådte i klassikere som Casablanca og For Whom the Bell Tolls. Hun flygtede fra sit første ægteskab og Hollywood og rejste til Rom, hvor hun sammen med Roberto Rossellini førte tre børn og fem film. Derefter kom hendes triumferende tilbagevenden til Hollywood, New York, Paris og London efter hendes skilsmisse fra Rossellini – dette var stationerne for et umådeligt rigeligt liv og en magisk karriere, der omfattede 44 film og bragte Ingrid Bergman i kontakt med verdens mest kreative skuespillere , instruktører, forfattere og fotografer. Hendes venskab med Alfred Hitchcock, som hun lavede tre film med, og hendes meget personlige forhold til den legendariske fotograf Robert Capa er pragtfulde højdepunkter; hendes efterfølgende tilbagevenden til Sverige og hendes film med Ingmar Bergman er en anden.

CD medfølger: „Som tiden går“ (Anja Lechner, Violoncello).

Sider 528. Størrelse: 24 x 31 cm, indbundet.
Sprog: Engelsk

Du kunne også være interesseret i...