Indretningsbog – Perfect Imperfect

329,00 DKK

Indretningsbogen her præsentere præcis det indretning betyder for mig. For mig handler indretning om god energi og det er faktisk beskrevet rigtigt fint i denne bog.

En interiørdesignbog, der indeholder en filosofi om eftertænksomhed og kreativitet i livet.

Perfect Imperfect tager det grundlæggende princip det japanske begreb wabi-sabi, og går ind for den skønhed, der findes i ufuldkommenhed, impermanence og autentisk. Det er vigtigt, at dette gøres uden at miste fordelene ved at bo i det 21. århundrede, hvor designere fusionerer digital teknologi med den håndlavede for at fremstille genstande, der kombinerer det bedste fra begge verdener.

Denne inspirerende bog, med tankevækkende tekst af Karen McCartney og forbløffende visuals af Sharyn Cairns og Glen Proebstel, er en fejring af ulykke, kuration, samling, tøven, samarbejde, genbrug, reimagining og ægte originalitet.

Perfect Imperfect udforsker en etableret æstetik på en ny måde, som illustreret af hjemmene og studiet til internationale og australske kreative. Det omfatter nuværende designobjekter sammen med godt slidte emner og har indvendige indstillinger, der blander komfort, design og en slående skønhed.

Mål: 30x23xh.3,3 cm
Sider 287
Sprog: Engelsk
Format: Hardcover

Du kunne også være interesseret i...