Tilbud

Coffeetable book – Versace

399,00 kr.

Smuk tabel book til at pynte på dit sofabord eller en hylde i stuen.  Dekorativ fashion bog om det populære italienske modehus

Tilgængelig på restordre

Virkelig flot fashion bog til din boligindretning.

En længe ventet og meget intim visuel historie af Versace, det glamourøse og verdensberømte italienske modehus. Versace – et navn, der markerer italiensk overdådighed, dristig sexiness og en flair for den ekstravagante – holder sin plads fast i modeverdenen som et legendarisk og ikonisk luksusmærke. Overtagelsen af ​​den kreative kunstneriske retning af det familiedrevne modehus i 1997 har den gådefulde og lokkende Donatella Versace siden katapulteret mærket til populærkultur og cementeret Versace som en go-to-label for A-listen berømtheder.

Denne rigt illustrerede tomkronik Donatellas fortolkning af Versace i det 21. århundrede og hendes bemærkelsesværdige arbejde som kurator og ansigt på Versace. Versace inkluderer eksklusive moderne og arkivbilleder fra landingsbaner og backstage-optagelser til intime scener på Versace-atelieren, med tilhørende originale essays bundet af modes mest autoritative stemmer.

Sider 288. Størrelse: 35x28xh.3 cm,
Sprog: Engelsk
Format: Hardcover