Coffeetable book – Versace

799,00 DKK

Smuk tabel book til at pynte på dit sofabord eller en hylde i stuen.  Dekorativ fashion bog om det populære italienske modehus

På lager (kan bestilles som restordre)

Få op til  17% rabat på alle møbler & interiør – ved tilmelding af kundeklubben

Virkelig flot fashion bog til din boligindretning.

En længe ventet og meget intim visuel historie af Versace, det glamourøse og verdensberømte italienske modehus. Versace – et navn, der markerer italiensk overdådighed, dristig sexiness og en flair for den ekstravagante – holder sin plads fast i modeverdenen som et legendarisk og ikonisk luksusmærke. Overtagelsen af ​​den kreative kunstneriske retning af det familiedrevne modehus i 1997 har den gådefulde og lokkende Donatella Versace siden katapulteret mærket til populærkultur og cementeret Versace som en go-to-label for A-listen berømtheder.

Denne rigt illustrerede tomkronik Donatellas fortolkning af Versace i det 21. århundrede og hendes bemærkelsesværdige arbejde som kurator og ansigt på Versace. Versace inkluderer eksklusive moderne og arkivbilleder fra landingsbaner og backstage-optagelser til intime scener på Versace-atelieren, med tilhørende originale essays bundet af modes mest autoritative stemmer.

Sider 288. Størrelse: 35x28xh.3 cm,
Sprog: Engelsk
Format: Hardcover

 

Du kunne også være interesseret i...

  • Ingrid Bergman - A Life in Pictures

    Ingrid Bergman – A Life in Pictures

    959,00 DKK
    Tilføj til kurv