Bog – Chanel Catwalk

499,00 DKK

Smuk fashion bog til at pynte i vitrineskabet eller på sofabordet

Få 25% rabat på alle møbler & interiør – ved tilmelding af kundeklubben

Lige siden hans første show for huset i 1983 har Karl Lagerfelds Chanel-samlinger konsekvent givet overskrifter og dikteret trends verden over. For første gang samles nøgleudtrykket i enhver Chanel-kollektion nogensinde skabt af Lagerfeld i et enkelt bind, hvilket giver en unik mulighed for at kortlægge udviklingen af ​​et af verdens mest indflydelsesrige modemærker og genopdage sjældent sete kollektioner.

Denne endelige publikation åbner med en kortfattet historie om Chanels hus, efterfulgt af en kort biografisk profil af Karl Lagerfeld. Det fortsætter med at udforske selve samlingerne, som er organiseret kronologisk og introduceret med en kort tekst, der afslører hver samlings påvirkninger og højdepunkter.

Hver kollektion er illustreret med omhyggeligt kuraterede catwalk-billeder, der viser hundredvis af spektakulære tøj, detaljer, tilbehør, skønhedsudseende og sætdesign? og selvfølgelig de bedste modemodeller, der bar dem på landingsbanen, fra Claudia Schiffer og Linda Evangelista til Kate Moss og Cara Delevingne. En rig referencesektion, inklusive et omfattende indeks, afslutter bogen.

Indbundet
Størrelse 28 x 19 cm

Du kunne også være interesseret i...

  • Tilføj til kurv