Olivenolie 250ml. Ekstra Jomfru økologisk

129,00 DKK

På lager (kan bestilles som restordre)

Få op til  17% rabat på alle møbler & interiør – ved tilmelding af kundeklubben

Den helt nypressede ekstra jomfruolivenolie
– bedste olie nogensinde, der slår alle rekorder

Olivenolie er vores hjertebarn og hvor det hele startede. Bjergtaget så vi ud over de hundredevis af smukke træer i olivenlundene, der havde stået på de toscanske skråninger i mange, mange år.

Vi ELSKER de gyldengrønne dråber – og derfor er det også en stor glæde, at årets økologiske ekstra jomfruolivenolie har slået ALLE rekorder i forhold til tidligere år. År der i forvejen lå højt på skalaen.

Dobbelt så mange antioxidanter
Olien er analyseret på officielt laboratorium, hvor blandt andet indholdet af antioxidanter er dobbelt så højt som tidligere år, der i forvejen lå højt.

Smagspanel: “Fejlfri og topkarakterer”
Udover laboratorie-analysen, har vi sendt olien til blindsmagning hos et officielt smagspanel. Af smagspanelet fik den topkarakterer og en fejlfri bedømmelse.

Vi er umådelig stolte og årets høst, er uden tvivl den bedste ekstra jomfruolivenolie vi nogensinde har lavet og blandt en af verdens bedste olivenolier. Det er resultatet af mange års målrettet samarbejde med vores olivenolie-specialist.

Høsten
Ved olivenhøsten hjælpes alle med at få olivenerne plukket af træerne og lagt i kasser, så de er klar til at komme på olivenmøllen. Få timer efter står vi med det færdige resultat – økologisk koldpresset ekstra jomfruolivenolie af højeste kvalitet.

I denne flaske er der 250 ml.